Du Kan Gøre Disse 5 Tip for at Forbedre Wifi-Ydeevnen Derhjemme

Når vi abonnerer på en internetudbyder, får vi selvfølgelig også en trådløs router eller et adgangspunkt til Wifi. Normalt får vi en standard trådløs router fra internetudbyderen, som på installationstidspunktet vil teknikeren fra internetudbyderen placere den trådløse router, hvor vi vil have den. Men nogle gange støder vi på nogle forhindringer. For eksempel er signalet mindre stærkt nogle steder i huset. Eller forbindelsen på en mobiltelefon eller bærbar computer, der nogle gange er fuld, går undertiden tabt, eller endda vores enheder ofte eller ikke kan oprette forbindelse korrekt til Wifi. Derudover, hvis du har brug for at kende de nyeste oplysninger om bredbåndsinternet, foreslår vi, at du straks les denne interessante artikkelen fra Bredbaand.me.

Ud over at vælge en båndbreddepakke, vi skal abonnere på, skal vi også være opmærksomme på, hvilken enhed til trådløs router / adgangspunkt, vi bruger. For at minimere disse problemer er her fem tip til at forbedre Wifi-ydeevnen derhjemme:

1. Kend typen og antallet af enheder, der er tilsluttet Wifi

Kend den type enhed, der er tilsluttet wifi-netværket. hvad enten mobiltelefoner, bærbare computere, tablets, smarte tv’er, spilkonsoller, smarte lamper, CCTV og andre. Og hvor mange af disse enheder.

2. Vælg det rigtige sted at placere adgangspunktet

Wifi-signalet er i form af en cirkulær Omni. Vi anbefaler at vælge en position midt i huset og ikke være dækket af væggen for tæt. Fordi væggen har en wifi-signalbarriere, der gør signalet svagt.

3. Tilføj om nødvendigt en repeater eller forlænger

Indretningen af ​​hvert hus er bestemt anderledes. Nogle har en eller flere etager. Hvis en etage kan være nok med kun 1 adgangspunkt. Hvis der er 2 etager eller mere, skal du tilføje en repeater eller forlænger, så den kan dække hele rummet.

4. Vær opmærksom på adgangen til adgangspunktantennen og brug den nyeste wifi-teknologi

Efter at have kendskab til typen og antallet af tilsluttede enheder, skal du vælge en Access Point-enhed, der har mindst 802.11ac eller Wifi Gen 5-teknologi. Fordi Wifi Gen 5 har Dual-Band (2,4 GHz & 5 GHz) & MIMO-kapaciteter. Enheder, der er tilsluttet Wifi, har en bedre signalkvalitet.

5. Opdater altid adgangspunktets firmware

Opdater altid den nyeste firmwareversion. Dette er for ikke at reducere adgangspunktets ydeevne i tilfælde af en softwarefejl. Vælg et adgangspunkt, der har en onlineopdateringsfunktion for at gøre det lettere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *